top of page

Pirita Lapland VIMMA - artshow 

11.1.22-5.2.22
Taidekamari, Keskikatu 26,95400 Tornio


Avoinna:
Ti-Pe 12-17
La 11-15

Vapaa pääsy!
Käytäthän galleriassa maskia, kiitos.

Linkki Tornion kuvataideseuran sivuille

Pirita Lapland VIMMA Artshow

VIMMA, mitä se tarkoittaa minulle, Pirita Laplandille?
Se on sitä, kun et oikein tiedä mikä on hätänä,kun kaiken pitäisi olla ihan hyvin, mutta tiedät että jotakin on tehtävä ja sitten kun VIMMA iskee, minun tapauksessani luomisen VIMMA, niin helpottaa. Tätähän se oli. 
Näinhän sen pitikin mennä.
Kulttuuri ja kuvataide tasapainottaa, haastaa ja tuo arkeen kontrastia.
Kun lapsiperhearjen, töiden ja koulun vastapainoksi pääsen luomaan sisimmästäni kumpuavia teoksia, tunnen syvää kiitollisuutta siitä, että saan maalata ja luoda.

Toivon sydämestäni, että kaikki löytäisivät oman VIMMAnsa, oli se sitten kuvataide, vaeltaminen, ruoanlaitto, sunnuntai sohvalla Netlixiä katsellen, jooga tai  puutyöt. Tee vimmaisesti sitä mitä sisimmässäsi kaipaat, äläkä mieti mitä muut ajattelevat.
VIMMAINEN ELÄMÄ ON NYT!

Pirita Lapland VIMMA -taidemyyntinäyttelyn 22 teosta on intuitiivisesti syntyneitä, kaikissa palanen tätä hetkeä ja ne ovat viestejä ajastani tulevaisuuteen. Päämediana teoksissani käytän akryylivärejä, mutta sen lisäksi teoksieni materiaaleina olen käytänyt kaikkea kotoa löytyviä materiaaleja estoitta, pumpulista, kahvinpuruihin ja kankaista, sahanpuruihin ja silkkipaperiin.

Teokset ovat myytävänä, ota rohkeasti yhteyttä, jos joku teoksista puhuttelee sinua syvemmin.

VIMMAISIN TERVEISIN, Pirita Lapland

 

IMG_9239.jpg
7FEEBE3B-6250-49B9-BF40-5FF067591DE3.JPG
IMG_9230.jpg
bottom of page